Bodyshape2beauty | Microdermabrasie in Utrecht.
38
page,page-id-38,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bio-skin Lift huidverbetering

 Bio-skin Lift, Dermabrasie , Microneedling of Dermapen behandeling in IJsselstein Ut.

Huidverbetering, Huidverjonging, Liften en Verstevigen.

microdermabrasie

microdermabrasie

BIO-Skin Lifting en No Naald Mesotherapie is ideaal, niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestresste, vermoeide huid en na veel afvallen. Bio-skin lifting is toepasbaar voor lifting van ooglid of rond de lippen en andere plaats op het gezicht en hals.

Microneedling met dermapen.  Microneedling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Het is voor versteviging van de huid, verniewing van de huid cellen, steviger, gladder  en vermindering van grove porien en huid verjonging  Het is een van de beste huid collagen inductie (gezicht of decolette)voor vrouwen en mannen. Meestal gebruik als een kuur behandeling van 6x. Gratis intake gesprek.

Bio-Skin Lifting en No Naald Mesotherapie SAMEN in een kuur behandeling voor optimal resultaat! Bij het aanschaffen van een kuur is ook mogelijk. Een sessie om de huid in top conditie te houden is zeker mogelijk. Vraag voor meer info/prijzen. Goed voor mannen én vrouwen vanaf 35 jaar, maar speciaal voor 40 plussers.

Microdermabrasie is een mechanisch peeling waar de bovenste huidlaag te verdunnen. Een verbetering van de elasticiteit en structuur van de huid. Het is voor onzuivere, verstopte en/of vergrote porien.

Laserbehandeling  voor Permanent make up verwijderen, Tattoo verwijderen, Ouderdomspigment verwijderen en bruinevleken verwijderen.

Laserbehandeling  voor (gezicht  of Hals ) huidverstraking / anti-aging, voor vrouwen vanaf 40  jaar oud!.  NIEUW ! —> afspraak voor intake gesprek via business whatsapp. 06-4091680

Couperose Behandeling met Utra Light. het is een kuur behandeling van meerdere sessies.

Intakegesprek: Gratis

Wij bieden de cliënt altijd een gratis en geheel vrijblijvend consult aan. Tijdens dit consult wordt u op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die wij gebruiken. Wij bespreken de kosten van de behandeling, het geschatte aantal behandelingen, wat u wèl, en misschien wel belangrijker, wat u niet mag verwachten van de behandeling.

Wij werken met de Q-switched Yag laser. Met deze laser worden de beste resultaten behaald. De laser zendt een sterke lichstraal naar de pigment of tatoeage. Deze lichtstraal breekt de pigment / inktdeeltjes tot heel kleine partikeltjes die dan worden verwijderd door de natuurlijke afbreekmechanisme van het lichaam. Herhaalde laserbehandelingen is nodig. 4-6 weken tussen de behandeling.

 

Thermage Behandeling :

SuperPulse RF-technologie zorgen voor de levering diep in de dermis, waar het collageen zich bevindt zonder overmatige opwarming van de epidermis, die Celsius heeft een target temperatuur van slechts 39 graden.

Kuur uit gemiddeld 6 tot 10 behandelingen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 1 x per week een behandeling. Om het behaalde resultaat te behouden is het aan te bevelen eens per 6 – 10 weken te behandelen. Dit kan goed gecombineerd worden met uw verzorgende salon gezichtsbehandeling.

LED Collagen inductie:
Collageen Lichttherapie is een revolutie op het gebied van anti-aging. Het is een effectieve behandeling om het verouderingsprocess van uw huid tegen te gaan. Het is een behandeling die de opbouw van colageen en elastine bevordert. PDT ( Photo dynamic Theraphy ) is een uitstekende aanvulling op onze andere behandeling en heeft een verhogende werking.

Specificaties:

  1. Activeert de vorming van collageen en elastinzeveels.
  2. Voor Hyperpigmentatie of oudersdomspot te voorkomen.
  3. Acne behandeling eb bevordert het genezingsprocess van de huid.
  4. Reductie van rimpels en lijntjes.
  5. Voor rode wangen en capillaries.
  6. Reductie van rimpels en lijntjes ( met name ronde de ogen , voorhoofd, hals en decolette.
  7. Kalmeert de huid en verbetert de activiteit van de talgklieren.

 

Afspraak maken mogelijk via business whatsapp . 06-49891680

 

Boek nu.