Bodyshape2beauty | Ontharen in IJsselstein - Bodyshape2beauty
1150
page,page-id-1150,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Ontharen in IJsselstein

Voor het permanent verwijderen van haar bent u bij Bodyshape2beauty aan het juiste adres. Dankzij de diverse methoden die wij aanbieden kunnen wij u vrijwel altijd een effectieve behandeling voor het ontharen in IJsselstein aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het laten verwijderen van gezichtshaar en lichaamshaar.

Bekijk onze tarieven

De methoden voor het ontharen in IJsselstein

De diverse methoden voor het ontharen in IJsselstein zijn geschikt voor het verwijderen van haar van het gezicht en van diverse lichaamsdelen. U kunt onder andere uw armen, benen, bikinilijn, oksels, borst en rug permanent laten ontharen. Wij bieden meerdere methoden aan zodat we zowel lichte als donkere haren kunnen verwijderen. Bij deze methoden wordt gebruik gemaakt van laserstralen of lichtflitsen, eventueel in combinatie met radiofrequentie. Donkere haren kunnen verwijderd worden met alle methoden die wij aanbieden. Deze haren bevatten namelijk het meeste pigment. Dit is belangrijk om de laserstraal of de lichtflits om te kunnen zetten in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje beschadigd raakt waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Blonde, rode en grijze haren bevatten minder pigment waardoor radiofrequentie een effectieve methode is. Hierbij worden de haarzakjes door middel van trillingen uitgeschakeld. Wij starten altijd met een gratis intakegesprek. Dit is verplicht als u een behandeling voor het ontharen wilt ondergaan. Wij vinden het namelijk belangrijk om uw wensen te weten en om u een realistisch beeld te geven van het resultaat van de behandelingen. Zo kunnen wij u optimaal helpen zodat u tevreden bent met het resultaat.

slide-6

Wilt u een afspraak maken voor het ontharen in IJsselstein?

Het maken van een afspraak voor het ontharen in IJsselstein is erg eenvoudig. U hoeft daarvoor enkel telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 06-49891680. Als u vragen heeft over de behandeling, dan kunt u bellen of het contactformulier invullen.