Bodyshape2beauty | Ontharen in Utrecht e.o. - Bodyshape2beauty
1144
page-template-default,page,page-id-1144,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Ontharen in Utrecht

Wilt u een behandeling ondergaan om lichaams- en gezichtshaar permanent te verwijderen? Wij bieden meerdere methoden aan voor het ontharen in Utrecht. Zo kunnen wij de behandeling zoveel mogelijk om u afstemmen voor het beste resultaat.

Bekijk de prijslijst hier

Welke mogelijkheden zijn er voor het ontharen in Utrecht?

Voor het ontharen in Utrecht zijn diverse mogelijkheden. Wij bieden DIODE SOPRANO ICE LASER ,ELOS . Elke methode werkt net iets anders waardoor wij eenvoudig de behandeling op u kunnen afstemmen. De haartjes zetten de laser of het licht om in warmte. De warmte wordt naar het haarzakje geleid waardoor deze uitgeschakeld wordt. Deze methode is geschikt voor mensen met donker haar, donker blond  aangezien deze haren veel pigment bevatten. Als u lichte haren (blond, rood of grijs) heeft, dan kiezen wij voor een methode die de lichtflitsen en radiofrequentie combineert. De radiofrequentie zorgt voor trillingen die de haarzakjes eveneens uitschakelen. Deze methode is zeer effectief doordat de haarzakjes op twee manieren worden uitgeschakeld tijdens één behandeling. Voor de eerste behandeling plannen wij een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en verplicht. We bespreken welke lichaamsdelen u wilt laten ontharen. Op basis van uw wensen en uw haar bepalen wij welke methode het meest effectief zal zijn. Tevens kunnen wij inschatten hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn en wij vertellen u wat het verwachte resultaat is. Zo heeft u een realistisch beeld van het resultaat.

Ontharen Utrecht

Een afspraak maken voor het ontharen in Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor het ontharen in Utrecht? Neemt u dan telefonisch contact op met onze salon. Het nummer waarop wij bereikbaar zijn is 06-49891680. U mag ook contact opnemen als u vragen heeft. Het is mogelijk om te bellen of om het contactformulier in te vullen.