Bodyshape2beauty | Permanent ontharen in Utrecht - Bodyshape2beauty.nl
1139
page-template-default,page,page-id-1139,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Permanent ontharen in Utrecht

Wilt u uw huid altijd haarvrij hebben? Bij Bodyshape2beauty kunt u terecht voor enkele methoden om het haar permanent te verwijderen. Het permanent ontharen in Utrecht is ideaal als u zich niet meer elke paar dagen of weken wilt ontharen. Dit scheelt u veel tijd en u hoeft geen geld aan deze methoden te besteden.

De opties voor het permanent ontharen in Utrecht

Om de behandeling voor het permanent ontharen in Utrecht zo effectief mogelijk te maken, starten we altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en wij voeren dit gesprek om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en uw haar bepalen wij welke methode het meest effectief zal zijn. Bij het permanent ontharen is het zeer belangrijk om naar uw haar te kijken. Het is namelijk makkelijker om donkere haren te verwijderen, aangezien deze meer pigment bevatten. Als u donkere haren heeft, dan is een behandeling met een IPL apparaat voldoende om de haren permanent te verwijderen. Heeft u juist lichte haren? Dan maken wij gebruik van E-lights of van ELOS. Hierbij worden niet alleen lichtflitsen uitgezonden (zoals bij IPL), maar er wordt tevens gebruik gemaakt van radiofrequentie. Zo worden de haarzakjes op twee verschillende manieren vernietigd, waardoor de behandeling veel effectiever is. Het permanent ontharen is geschikt voor diverse lichaamsdelen, waaronder het gezicht, de oksels, de bikinilijn, de armen, de benen, de borst en de rug. Tijdens een behandeling kunnen meerdere lichaamsdelen behandeld worden.

Permanent ontharen Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor het permanent ontharen in Utrecht?

U kunt gemakkelijk een afspraak maken voor het permanent ontharen in Utrecht. Wij zijn bereikbaar via het nummer 06-49891680. Natuurlijk voorzien wij u graag van meer informatie als u vragen heeft. U kunt het contactformulier op deze website invullen of u kunt telefonisch contact opnemen.

Afspraak maken mogelijk via business whatsapp . 06-49891680

LINK: Reviews