Bodyshape2beauty | Microdermabrasie in Utrecht.
38
page-template-default,page,page-id-38,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Bio-skin Lift

microdermabrasie

microdermabrasie

BIO-Skin Lifting,   is ideaal voor 40 plusser, niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestresste, vermoeide huid en na veel afvallen. Bio-skin lifting/ Plasma is toepasbaar voor lifting van ooglid of rond de lippen en andere plaats op het gezicht en hals.

Microneedling met Dermapen.  Microneedling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Het is voor versteviging van de huid, verniewing van de huid cellen, steviger, gladder  en vermindering van grove porien en huid verjonging  Het is een van de beste huid collagen inductie (gezicht of decolette)voor vrouwen en mannen.

Plasma Behandeling. Anti-aging gezichtsbehandeling en ook voor ouderdomsvlekken of bruinevlekken.  Gratis intake gesprek. Direct resultaat naar 1x behandeling. Nieuw!

Dermabrasie is een mechanisch peeling waar de bovenste huidlaag te verdunnen. Een verbetering van de elasticiteit en structuur van de huid. Het is voor onzuivere, verstopte en/of vergrote porien.

Laserbehandeling  voor Permanent make up verwijderen, Tattoo verwijderen, Ouderdomspigment verwijderen en bruinevleken verwijderen.

Laserbehandeling  voor (gezicht  of Hals ) huidverstraking / anti-aging, voor vrouwen vanaf 40  jaar oud!.  NIEUW ! —> afspraak voor intake gesprek via business whatsapp. 06-4091680

Couperose Behandeling met Utra Light. het is een kuur behandeling van meerdere sessies.

Intakegesprek: Gratis

 

Thermage Behandeling :

SuperPulse RF-technologie zorgen voor de levering diep in de dermis, waar het collageen zich bevindt zonder overmatige opwarming van de epidermis, die Celsius heeft een target temperatuur van slechts 39 graden.

LED Collagen inductie:
Collageen Lichttherapie is een revolutie op het gebied van anti-aging.

Specificaties:

  1. Activeert de vorming van collageen en elastinzeveels.
  2. Voor Hyperpigmentatie of oudersdomspot te voorkomen.
  3. Acne behandeling eb bevordert het genezingsprocess van de huid.
  4. Reductie van rimpels en lijntjes.
  5. Voor rode wangen en capillaries.
  6. Reductie van rimpels en lijntjes ( met name ronde de ogen , voorhoofd, hals en decolette.
  7. Kalmeert de huid en verbetert de activiteit van de talgklieren.

 

Afspraak maken mogelijk via business whatsapp . 06-49891680

 

Boek nu.