Bodyshape2beauty | UltraShape in Utrecht - Bodyshape2beauty
1141
page,page-id-1141,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

BodyShape in Utrecht

BodyShape Ultrashape UtrechtWilt u op een eenvoudige manier lichaamsvet verwijderen? Door te kiezen voor BodyShape in Utrecht kunt u op korte termijn gewicht verliezen zonder een chirurgische ingreep. Bij deze methode worden de vetcellen door middel van trillingen afgebroken. Na enkele behandelingen zijn de behandelde lichaamsdelen strakker en slanker.

Bekijk onze prijslijst hier

Wat zijn de mogelijkheden van BodyShape in Utrecht?

U kunt met de BodyShape in Utrecht diverse lichaamsdelen laten behandelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de buik, de bovenarmen, de bovenbenen, de binnenkant van de knieën. UltraShape Bodyshape2beauty.nlBij mannen kan de borst behandeld worden en bij vrouwen kan het vet op de rug rond de beha verwijderd worden. Na de behandeling zal ongeveer 2 tot 4 cm verwijderd zijn. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de BodyShape, een speciaal apparaat dat ultrageluid uitzendt. Het ultrageluid zorgt ervoor dat de vetcellen afgebroken worden, zonder dat andere cellen of organen aangetast worden.

De behandeling is pijnloos en veilig. Afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt duurt de behandeling zo’n 60 tot 90 minuten. Elke 3 tot 4 weken kan een behandeling plaatsvinden. U kunt ook kiezen voor een kuur van 3 behandelingen. De BodyShape behandeling is geschikt voor mensen met licht tot middelmatig overgewicht. Het is niet geschikt voor mensen met obesitas. Dankzij BodyShape kan het vet op de gewenste plekken worden verwijderd. Dit is ideaal als het u zelf niet lukt om op deze plekken af te vallen. Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk te behouden is een gezonde voeding en voldoende beweging van groot belang.

NIEUW:  Luchtpressure Therapie  :   met ems en infrarood  voor hele lichaam.

  • Activeert de stofwisseling / metabolisme
  • Stimulans bij het afvallen
  • Vermindering van cellulitis en lokale vetophopingen
  • Afvoer van vochtophoping/oedeem

Het boeken van een behandeling voor de BodyShape in Utrecht

Wilt u een behandeling ondergaan voor de BodyShape in Utrecht? Maakt u dan een afspraak door te bellen naar 06-49891680. Wij begrijpen dat u misschien enkele vragen over deze behandeling heeft. U kunt dan het contactformulier invullen of u kunt ons bellen.