Bodyshape2beauty | Cryolipolyse of vet bevriezen en Cellulitis behandeling
10
page,page-id-10,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Cavitatie voor Cellulitis

 

Cavitatie  voor cellulitis behandeling 

Cavitatie ook voor mannen. Cellulitis behandeling (voor vrouwen) & Vet vermindering met cm verlies in Utrecht. Een strakke huid zonder pijnlijke cellulitis knobbels, vetophopingen, onsierlijke sinaasappelhuid? Het nieuwste systeem op de markt dat werkt tegen cellulitis. Nu bestaat de mogelijkheid om het VET dat op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze te verwijderen / vermindering!  Body shaping- plaatselijk vet reduktie. Het nieuwste systeem apparaat geeft met medisch bewezen resultaten via de MRI scan. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en dikte van de vetlaag. Tussen de 8 & 12 behandelingen. Per zone met een frequentie. van 1 x per week in het begin. Zij die een ernstige vorm van cellulitis hebben dient deze sessie 2 keer gedaan te worden. Zwaar obese mensen kunnen best eerst een dieet volgen daar de resultaten anders kunnen tegenvallen.

 Super Pulse RF  

Radio frequency” Technologie. Huidverstrakking en collageen activeren. perfect combinatie met cavitatie behandeling . Zorgen voor de levering diep in de dermis, waar het collageen zich bevindt zonder overmatige opwarming van de epidermis (ook voor gezicht), die Celsius heeft een target temperatuur van slechts 39 graden. RF behandeling : Na langdurig testen en proef van een groot aantal apparaten, hebben we eindelijk de Derma multi-polar  RF-systeem waarbij meerdere voordelen ten opzichte van andere radiofrequentie machines heeft. Anti-aging behandeling ook voor 50 plussers. Deze omvatten : Lichaam en gezicht. Huidverstrakking en collageen activeren Vermindering van rimpels Porien sluiten Stralende , gloed na de behandeling, Anti-Aging modus Soft Peel (tot medio dermis) Acne , droog de huid van binnen uit Comfortable behandeling voor cellulitis De energie levering technologie is ook gepatenteerd om comfort te garanderen tijdens de behandeling. Kleine doses van RF-energie worden gestapeld in snel tempo. extra link voor meer info.

 

 Lichaams ontharing: ook voor mannen: Diode laser  voor definitief ontharen.

Intake gesprek voor  Laser Ontharen met proefflits is gratis. Prijs zijn per behandeling per “lokatie”. Extra korting met een abonnement of heel pakket. 4-8 weken tussen de behandelingen. Vrouwen hebben minder behandelingen nodig dan mannen, omdat bij vrouwen de haren minder diep liggen en korter zijn. Een realistisch verwachtingspatroon verhoogt de kans op een positief resultaat. De constant  lichtflits uit de SHR apparaat zijn sneller. Het pigment in het haar absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte gaat via de haren, die in de ‘goede’ fase zitten, naar de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Speciale gel wordt aangebracht om de lichtflits zo goed mogelijk naar de haren te begeleiden. Speciale filters zorgen voor de veiligheid. Het is noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat alle haarzakjes door alle groeifase zijn gegaan. Alleen in de groeifase bevatten haarzakjes een haar en kunnen op dat moment worden behandeld. Haarzakjes in de rustfase moeten ” wachten” tot ze zich in die periode van groei bevinden. dat is tussen 4- 8 weken. Voor het best resultaat wordt straks een jaarlijks onderhoudsbehandeling is geadviseerd.

 

Bel ons voor een afspraak!