Bodyshape2beauty | Microdermabrasie in Utrecht - Bodyshape2beauty
1146
page-template-default,page,page-id-1146,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Dermabrasie in Utrecht

Voor het verbeteren van de huid zijn er diverse methoden. Microdermabrasie in Utrecht is de ideale methode als u last heeft van een onzuivere huid. Dankzij deze behandeling verdwijnen onzuiverheden en uw huid wordt egaler. De huid oogt na enkele behandelingen gezond en stralend.

Microdermabrasie Utrecht

Het resultaat van microdermabrasie in Utrecht

Dermabrasie in Utrecht houdt in dat de bovenste laag van de huid wordt verwijderd zodat de huid zich sneller zal vernieuwen. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van een apparaat met een steriele kop. Het oppervlak van deze kop is ietwat ruw, waardoor de bovenste huidlaag eenvoudig verwijderd kan worden door de kop over de huid heen te bewegen met lichte druk. Het verwijderen van deze huidlaag heeft meerdere voordelen. Ten eerste worden dode huidcellen verwijderd die de poriën kunnen blokkeren. Daardoor zal talg zich eerder ophopen in de poriën en dat leidt tot onzuiverheden. Ten tweede wordt de huid gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen. Dat betekent dat de oudere huidlaagjes eerder naar het oppervlak komen. (Acne) littekens en pigmentvlekken komen sneller naar het huidoppervlak waarna deze huidlaag verwijderd wordt met microdermabrasie. Zo zullen deze onzuiverheden sneller vervagen en verdwijnen waardoor de huid egaler oogt. We starten altijd met een intakegesprek voordat we de behandeling uitvoeren. Tijdens dit gesprek kijken we naar uw huid en we vragen naar uw wensen. Op basis daarvan geven wij aan hoeveel behandelingen u dient te ondergaan. Ook geven wij u informatie over de kosten en de resultaten die u van de behandeling mag verwachten.

Wilt u een afspraak maken voor Dermabrasie in Utrecht?

Voor het maken van een afspraak voor de microdermabrasie in Utrecht hoeft u alleen maar te bellen naar 06-49891680. Heeft u vragen over de microdermabrasie of wilt u meer informatie? U kunt dan bellen of het contactformulier onder het kopje ‘Contact’ invullen.