Bodyshape2beauty | Laser ontharen in Utrecht - Bodyshape2beauty
1131
page-template-default,page,page-id-1131,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Laser ontharen in Utrecht

Besteedt u veel tijd aan het ontharen van uw lichaam en zoekt u een permanente oplossing? U kunt dan een behandeling ondergaan voor het laser ontharen in Utrecht. Het ontharen van het lichaam met een laser is zeer effectief en pijnloos. Al na een paar behandelingen zult u merken dat er veel minder haren groeien. Uiteindelijk zal uw huid vrijwel geheel haarvrij zijn.

Bekijk onze tarieven hier

Hoe werkt het laser ontharen in Utrecht?

Voor het laser ontharen in Utrecht maken wij gebruik van de DIODE ICE LASER. Deze laser zendt laserstralen uit die diep in de huid dringen. De laserstralen beschadigen de haarzakjes waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Het gehele huidoppervlak van het lichaamsdeel wordt behandeld om alle haarzakjes te vernietigen. Na één behandeling zult u merken dat er minder haartjes aanwezig zijn. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig om het gehele lichaamsdeel permanent te ontharen. Bij vrouwen zijn er over het algemeen minder behandelingen nodig dan bij mannen. Wij kunnen vooraf een inschatting maken van het aantal behandelingen die voor het gewenste resultaat zorgen. Zo heeft u vooraf een realistisch beeld van het resultaat. Als u klaar bent met de behandelingen, dan raden wij u aan om elk jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Zo kunnen we eventuele nieuwe haartjes verwijderen. U kunt diverse lichaamsdelen laten ontharen met een laser. Wij kunnen onder andere de benen, armen, buik, rug, oksels en bikinilijn ontharen. Tevens kunnen wij gezichtshaar permanent verwijderen.

Laser ontharen Utrecht

Een afspraak maken voor het laser ontharen in Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor het laser ontharen in Utrecht? Neemt u dan telefonisch contact op. U kunt ons bereiken door het nummer 06-49891680 te bellen of via business whatsapp. Natuurlijk mag u ook bellen als u vragen heeft over deze behandeling. U kunt daarvoor tevens het contactformulier op onze website invullen.

 

Laserontharen-IJsselstein

IPL ontharen, Laserontharen bij Bodyshape2beauty , Ijsselstein Utrecht