Bodyshape2beauty | Kalknagels laseren in Utrecht - Bodyshape2beauty
1137
page-template-default,page,page-id-1137,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kalknagels laseren in Utrecht

Heeft u één of meerdere kalknagels en wilt u deze laten behandelen? Dan is het kalknagels laseren in Utrecht een goede optie. Bodyshape2beauty maakt gebruik van een laser om kalknagels te verhelpen. Na slechts één behandeling en enkele maanden wachten heeft u weer gezonde en mooie nagels.

De behandeling voor de kalknagels laseren in Utrecht

Het kalknagels laseren in Utrecht is een nieuwe methode om kalknagels te verhelpen. Het voordeel van deze behandeling is dat u deze slechts één keer hoeft te ondergaan. De behandeling bestaat uit meerdere stappen. Het is belangrijk dat uw nagels dun zijn zodat de warmte goed door kan dringen. Mochten uw nagels iets te dik zijn, dan frezen wij uw nagels eerst. Wij raden u aan om niet zelf uw nagels dunner te vijlen, aangezien we dan niet goed kunnen zien wat de conditie van uw nagel is. Als uw nagels dun genoeg zijn gaan we deze behandelen met de laser. De laser verwarmt zeer geleidelijk de gehele nagel. Deze warmte zorgt ervoor dat de schimmel die de kalknagel veroorzaakt gedood wordt. Aangezien kalknagels zeer besmettelijk zijn behandelen wij al uw nagels in één behandeling. Zo weten we zeker dat de schimmel zich niet langer in uw nagels bevindt. Na de behandeling duurt het enkele weken voordat uw nagels weer een gezond uiterlijk hebben. Het aangetaste deel van de nagel zal na 3 tot 6  maanden uitgegroeid zijn. Na die periode zijn uw nagels weer gezond.

salon

Wilt u een afspraak maken voor het kalknagels laseren in Utrecht?

Het maken van een afspraak voor het kalknagels laseren in Utrecht is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar te bellen naar het nummer 06-49891680. Wilt u meer informatie hebben over het laseren van kalknagels? Belt u dan gerust. Ook kunt u het contactformulier invullen. 125,00 euro per behandeling  alle tenen nu 75,00 euro !