Bodyshape2beauty | Definitief ontharen in Utrecht - Bodyshape2beauty
1133
page,page-id-1133,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Definitief ontharen in Utrecht

Bodyshape2beauty biedt meerdere methoden aan voor het definitief ontharen in Utrecht. Dankzij de verschillende methoden kunnen we u altijd helpen om ongewenst haar te verwijderen. De methoden zijn namelijk niet alleen geschikt voor donker haar, maar ook voor lichte haren. Door het definitief ontharen behoren scheren en waxen tot het verleden.

Bekijk de tarieven hier

Wat zijn de mogelijkheden van het definitief ontharen in Utrecht?

Voor het definitief ontharen in Utrecht maken wij gebruik van diverse methoden. Wij bieden onder andere ELOS, IPL/RF en E-lights of SHR staat voor Super Hair Removal of DIODE LASER 808. Welke methode wij gebruiken is voornamelijk afhankelijk van uw haren. IPL is geschikt voor mensen met donkere haren. Bij deze methode worden lichtflitsen afgevuurd. Door het pigment in het haar wordt de lichtflits omgezet in warmte. Deze warmte komt in het haarzakje terecht waardoor deze vernietigd wordt. Dit betekent dat op deze plek geen nieuwe haar kan groeien. De IPL is niet geschikt voor mensen met lichte haren, aangezien deze weinig pigment bevatten. Als u lichte haren heeft maken we gebruik van de ELOS of de E-lights methode. Bij deze methoden worden zowel lichtflitsen als radiofrequentie gebruikt. De trillingen van de radiofrequentie dringen diep in de huid door om de haarzakjes te vernietigen. Door beide methoden te combineren zijn deze behandelingen veel effectiever. Als u kiest voor het definitief ontharen, dan krijgt u altijd een gratis intakegesprek. Zo kunnen we bespreken welke methode het meest geschikt is voor het definitief ontharen.

Definitief ontharen Utrecht

Het maken van een afspraak voor het definitief ontharen in Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het definitief ontharen in Utrecht? U kunt dan bellen naar 06-49891680 om een afspraak te maken of  business whatsapp.  Wij helpen u graag als u meer informatie nodig heeft of als u vragen heeft. Neemt u dan contact op door te bellen of door het contactformulier op onze website in te vullen.

( vanaf nu afspraak maken kan via business whatsapp ook. )

Laserontharen-IJsselstein

IPL ontharen, Diode Ice Laserontharen bij Bodyshape2beauty , Ijsselstein Utrecht