Bodyshape2beauty | IPL in Utrecht - Professioneel bij Bodyshape2beauty
1135
page-template-default,page,page-id-1135,ajax_updown_fade,page_not_loaded

IPL in Utrecht

Wilt u altijd een haarvrije huid hebben? Dankzij het permanent ontharen hoeft u zich niet meer te scheren of te laten waxen. Bodyshape2beauty biedt IPL in Utrecht aan. Bij deze methode worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtflitsen. Dit is een pijnloze en effectieve methode om haar permanent te verwijderen.

Bekijk de prijslijst hier

Hoe wordt het haar met IPL in  Utrecht verwijderd?

Tijdens de IPL in Utrecht wordt gebruik gemaakt van een IPL apparaat. Dit apparaat zendt lichtflitsen uit. Het licht wordt opgevangen door het haartje en omgezet in warmte. Deze warmte wordt naar het haarzakje gebracht waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Er kan dan geen nieuwe haar op deze plek groeien. Door een lichaamsdeel volledig te behandelen zullen de haarzakjes vernietigd worden. Er zullen enkele behandelingen nodig zijn om alle haarzakjes te vernietigen. Haarzakjes gaan namelijk door verschillende groeifasen heen. Alleen haarzakjes die een haar bevatten kunnen vernietigd worden. De haarzakjes die tijdens de behandeling geen haar bevatten zullen tijdens een volgende behandeling waarschijnlijk wel een haar bevatten. Deze haarzakjes zullen na 4 tot 8 weken waarschijnlijk wel een haar bevatten. Tijdens deze periode is een tweede behandeling dan ook aan te raden. Het resultaat van de behandeling hangt af van het pigment in uw haren. Hoe meer pigment een haar namelijk heeft, hoe beter de haar het licht in warmte om kan zetten. De IPL behandeling is om die reden vooral geschikt voor mensen met donkere haren. Als u lichte haren heeft zal de behandeling weinig tot geen effect hebben.

IPL Utrecht

Een behandeling voor de IPL in Utrecht boeken

Wilt u een behandeling boeken voor de IPL in Utrecht? Belt u dan naar het nummer 06-49891680 voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen over deze behandeling? Neemt u dan telefonisch contact op. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen.