Bodyshape2beauty | Microneedling in IJsselstein - Bodyshape2beauty
1152
page-template-default,page,page-id-1152,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Microneedling in IJsselstein

Microneedling IJsselstein

Bent u niet tevreden met uw huid? Dan kan microneedling in IJsselstein een goede oplossing zijn. Deze methode wordt gebruikt om verschillende huidproblemen op te lossen. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van de Dermapen om fijne lijntjes en rimpels, acne littekens en grove poriën te verminderen.

De voordelen van microneedling of Dermapen in IJsselstein

Microneedling of Dermapen in IJsselstein heeft diverse voordelen. Dankzij de Dermapen kunnen wij meerdere huidproblemen oplossen. Wilt u bijvoorbeeld uw huid verjongen? Dan is microneedling een zeer geschikte behandeling. Naarmate u ouder wordt maakt uw huid minder collageen aan, een stof die voor een elastische en stevige huid zorgt. Daardoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. De Dermapen is voorzien van minuscule naaldjes die gaatjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid om zich te herstellen en te vernieuwen. De huid gaat meer collageen aanmaken waardoor fijne lijntjes en rimpels zullen vervagen. Microneedling kan tevens ingezet worden als u last heeft van acne. Mensen met acne hebben vaak last van puistjes, acne littekens en grove poriën. Deze problemen kunnen allemaal verminderd of verholpen worden met microneedling. Doordat de huid zich gaat herstellen verdwijnen de puistjes en littekens sneller. Ook wordt de structuur van de huid gladder en egaler doordat de huid meer elastine en collageen aanmaakt. We bespreken uw huidproblemen en wensen altijd in een intakegesprek, zodat we de behandeling zoveel mogelijk op u af kunnen stemmen. Tevens geven wij aan hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke resultaten u van de behandeling mag verwachten.

Wilt u een behandeling boeken voor microneedling of Dermapen in IJsselstein?

Voor het boeken van een behandeling kunt u bellen naar 06-49891680. Wij maken dan direct een afspraak. Het kan zijn dat u vragen heeft over microneedling in IJsselstein. Neemt u dan telefonisch contact op of vult u het contactformulier op de website in.

Linkopeningstijden: