Bodyshape2beauty | Microneedling in Utrecht - Bodyshape2beauty
1148
page-template-default,page,page-id-1148,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Microneedling in Utrecht

Wilt u uw huid laten verjongen of wilt u littekens en andere oneffenheden vervagen? Microneedling in Utrecht is een behandeling die zeer geschikt is om meerdere huidproblemen te verhelpen. Uw huid oogt na enkele behandelingen jonger, egaler en gladder.

Microneedling Utrecht

Hoe gaat microneedling of Dermapen in Utrecht in zijn werk?

Bij microneedling of Dermapen in Utrecht wordt gebruik gemaakt van de Dermapen. Met de Dermapen kunnen wij diverse huidproblemen aanpakken, zoals fijne lijntjes en rimpels, acne littekens en grove poriën. Tevens wordt het gebruikt voor de collageen inductie therapie, een anti-aging behandeling. De Dermapen bevat minuscule naaldjes die zeer kleine ‘kanaaltjes’ in de huid van het gezicht maken. De behandeling is vrijwel pijnloos. U voelt lichte prikjes die door veel mensen niet als pijn worden ervaren. Door de huid op deze manier lichtjes aan te tasten zal de huid zich gaan herstellen. Uw huid maakt sneller nieuwe cellen en collageen aan. Collageen is een eiwit dat zorgt voor een stevige en elastische huid. Door microneedling zal uw huid zich sneller vernieuwen, waardoor littekens en pigmentvlekken zullen verdwijnen. Tevens zullen fijne lijntjes en rimpels vervagen doordat de huid steviger wordt. Voordat we starten met microneedling voeren we een intakegesprek. Zo kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en wij kunnen u vertellen wat u van de behandeling kunt verwachten. Dankzij het intakegesprek kunnen wij de behandeling volledig op uw huid en wensen afstemmen. Meestal kiezen we bij microneedling voor een kuur van 6 behandelingen. Na de 6 behandelingen ziet u een duidelijke verbetering van uw huid.

Een behandeling boeken voor microneedling in Utrecht

U kunt een behandeling boeken voor microneedling of Dermapen in Utrecht door naar het nummer 06-49891680 te bellen. Wilt u eerst meer weten over microneedling? Neemt u dan gerust telefonisch contact op. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij beantwoorden graag uw vragen.